Kulturhus i turnéplanen – visning av kontaktinfo?

Ser 6 svar tråder
 • Posts
   Olav Tveitan
   Deltaker

   Når man har lagt til et kulturhus (eller en annen kulturinstitusjon) som spillested i turnéplanen så vil man jo at utøver skal ringe kulturhuset og avtale get-in etc. Å tvinge utøveren til å gå via skolens kulturkontakt for å komme i kontakt med kulturhuset er ingen farbar veg.

   Jeg finner kun skolen og skolens kulturkontakt i turnéplanen for utøver. Jeg har lagt meg selv til som kontaktperson utøver og sjekket hvordan det ser ut for utøver i utøver-siden av portalen. Både første visningen men får under «Mine turnéer» og «Skriv ut turnéplan» viser det samme.

   (P.S. I dette forumet er det ikke mulig å klippe i Skjerm-dump, ei heller laste opp pdf..)

   2
   Kulturtanken
   Administrator

   Hei Olav!

   Portalen støtter som du påpeker ikke denne funksjonen nå, men vi tar innspillet med oss videre i arbeidet med forbedring og videreutvikling.

   Mvh
   Karlina

   0
   Olav Tveitan
   Deltaker

   Hei og takk for svar!

   Jeg vet at dette har vært spilt inn tidligere, og vil mene at det skaper en del problemer for utøvere på turné. Om dette ikke har gitt de helt store utslagene siden portalen ble tatt i bruk må vel skyldes Korona. Veldig mye har jo blitt avlyst, og det som har vært gjennomført har i stor grad vært mindre grupper og lite kulturhus.

   Kan dere gi en prognose på utbedring av dette punktet? Det bør jo være på plass før neste skoleårs turnéer starter opp.

   Når vi nå booker produksjoner inn på kulturhus for kommende skoleår, så er det viktig for oss å kunne vite om utøveren kommer til å kunne ringe kulturhuset i forkant av DKS-besøket. Det handler om hva vi kan kommunisere utad.

   Mvh. Olav

   1
   Kulturtanken
   Administrator

   Hei, igjen!

   Vi har sjekket litt videre, og ser at telefonnummeret til arenaen mangler i pdf-en av turnéplanen, det spør vi leverandøren om prisen på.

   For utøver, innlogget utøverportalen, finner man telefonnummeret ved å klikke på Google Maps symbolet.

   0
   Olav Tveitan
   Deltaker

   Takk for svar!

   Både telefonnummer og kontaktperson på kulturhuset bør vel være med både på utprint turnéplan og på turnéplanen når utøver er innlogget i portalen.

   Mvh.

   Olav

   0
   Olav Tveitan
   Deltaker

   Hei igjen!

   Jeg lurer på status for denne justeringen.

   Jeg ser at det fremdeles mangler tlf./epost til kulturhusets kontaktperson i pdf. av turnéplanen.

   Mvh.

   Olav

   0
   Kulturtanken
   Administrator

   Hei igjen,

   Kontaktinformasjon til arenaen er bestilt i pdf print av turnéplan. Når du sier «kontaktperson», hvor tenker du at denne skal hentes fra? Ansatte på institusjonen eller kontaktperson i produksjonen?

   Mvh,

   Karlina

   0
    Olav Tveitan
    Deltaker

    Hei igjen!

    Så vidt jeg kan se i utøverportalen så vises nå både kontaktperson på kulturhuset og dennes epost/telefonnummer i turnéplaner der institusjon (kulturhus el.l.) er satt som arena for en eller flere aktiviteter (ja, jeg mener den som er registrert som kontaktperson på institusjonen / kulturhuset).

    Dermed skulle behovet være dekket.

     

    Mvh.

    Olav

    0
Ser 6 svar tråder
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.