Hva er en «produksjonsgruppe» og hvordan bruker jeg disse?

Ser 0 svar tråder
 • Posts
   Kulturtanken
   Administrator

   På denne siden finner du video samt viktig informasjon om produksjonsgrupper 

   Produksjonsgruppene må opprettes hvert år, og hendelsene i turneen må være innenfor det valgte skoleåret. I tildelingsflaten vil portalen da sjekke mot elevtall, timeplan og skolerute for det aktuelle skoleåret. Vår erfaring er at det er hensiktsmessig å ha få produksjonsgrupper.

   Når man har opprettet de produksjonsgruppene man trenger, er det der man kan sjekke om det er konflikter i turneene innunder disse. Konfliktene vil vises på tvers av turneer, slik at man ikke trenger å gå inn på hver enkelt turné for å sjekke. Man vil kun få opp de konfliktene som finnes i turneene i produksjonsgruppen, og kan sortere og velge mellom disse.

    

   Man kan også opprette turneer fra selve produksjonsgruppen:

    

   Ved å velge fanen Tildeling, kan man se gjennom turneene i produksjonsgruppen. Du kan velge å se på én eller flere turneer samtidig. Kanskje vil du filtrere på skolene og se hvilke skoler som har fått hvilke turneer, eller liknende. Her er det mange muligheter til å få god oversikt!

   På de valgfrie produksjonene vil det være mulig å få en oversikt over hvilke skoler som har meldt interesse for ulike produksjonene. Oversikten vil man finne under fanen Bestillinger om ikke altfor lenge.

   • Dette emnet ble endret 1 year, 10 months siden av Kulturtanken.
   0
Ser 0 svar tråder
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.